Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g2.9g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g3.5g7.6kcal0.6g0.1g0.6g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g5.9g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g52kcal4g0.8g3.8g0g
Valittu annoskoko17g26kcal2g0.4g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1g0.2g1g0g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.4g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206