Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki33g19kcal2.8g1.7g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g6.7g38kcal1.2g0.5g3.3g0.8g
Kauralese 17g60kcal3g7.6g1.3g2.9g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g100kcal3.5g1.1g9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%40g92kcal11.6g1g4.8g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g744kcal54.6g26.6g45.2g13g
Valittu annoskoko160g372kcal27.3g13.3g22.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna80g186kcal13.7g6.7g11.3g3.3g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658