Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl19g25kcal2.5g0.1g1.7g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g719kcal13g104.8g25.6g5.4g
Valittu annoskoko160g359kcal6.5g52.4g12.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna80g180kcal3.3g26.2g6.4g1.4g
Arvot/100g100g225kcal4.1g32.8g8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149