Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 24g34kcal3.1g0.1g2.4g0g
Sokeri 32g128kcal0g31.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g978kcal17.6g149.4g32.8g5.4g
Valittu annoskoko160g489kcal8.8g74.7g16.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna80g245kcal4.4g37.4g8.2g1.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671