Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g46g146kcal10.1g26.5g0.5g5.5g
Sokeri 46g186kcal0g45.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g664kcal20.2g144.4g1g11g
Valittu annoskoko160g332kcal10.1g72.2g0.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna80g166kcal5.1g36.1g0.3g2.8g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976