Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow25g71kcal4.5g15.9g0.2g2.5g
Hirvenjauheliha oma saalis20g22kcal4.4g0g0.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g15g20kcal1.7g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g225kcal21.2g32.2g4.2g5g
Valittu annoskoko160g112kcal10.6g16.1g2.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna80g56kcal5.3g8.1g1.1g1.3g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226