Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali29g6.1kcal0.3g1g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijakastike4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g88kcal4.8g7g4.4g2.2g
Valittu annoskoko160g44kcal2.4g3.5g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna80g22kcal1.2g1.8g1.1g0.6g
Arvot/100g100g28kcal1.5g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691