KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.3g5.5kcal1g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 18g52kcal1.5g9.2g0.4g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.4g0.6g1.7g
Flora culinesse7.3g54kcal0g0g6g0g
Maitorahka (Pirkka)37g24kcal4.4g1.5g0.1g0g
Siirappi 5.9g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g635kcal23.6g97.2g14.2g9.4g
Valittu annoskoko160g318kcal11.8g48.6g7.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna80g159kcal5.9g24.3g3.6g2.4g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.4g4.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584