Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai2.3g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g32kcal0g7.7g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)1.6g5.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Liivate 2.4g8.2kcal2g0g0g0g
Flora vispi 20%31g69kcal0.9g1.6g6.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g16g73kcal0.4g10g3.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen4.7g26kcal0.5g2.3g1.6g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 31g11kcal1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g780kcal19g105.6g29.8g0.8g
Valittu annoskoko160g390kcal9.5g52.8g14.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna80g195kcal4.8g26.4g7.5g0.2g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376