Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 17g67kcal0g16.6g0g0g
Fariinisokeri17g68kcal0g16.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g40g34kcal0.4g7.3g0.2g0.7g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.2g29.1g0.5g1.5g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suklaa tumma 17g86kcal0.6g8.8g5.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g980kcal15.2g160.2g29.2g6.2g
Valittu annoskoko160g490kcal7.6g80.1g14.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna80g245kcal3.8g40.1g7.3g1.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181