Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki69g47kcal8.5g2.7g0.1g0g
Edam 24% (Arla)42g133kcal10.8g0g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnälese 3.3g7.6kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.7g20kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g516kcal49g15g27.4g4.2g
Valittu annoskoko160g258kcal24.5g7.5g13.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna80g129kcal12.3g3.8g6.9g1.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577