Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)13g75kcal3g0.8g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g1193kcal21.6g138.8g60.6g2.4g
Valittu annoskoko160g596kcal10.8g69.4g30.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g298kcal5.4g34.7g15.2g0.6g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928