Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Tattarijauho, Myllynparas13g43kcal1.6g8.5g0.2g0.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 21g6.2kcal0.6g0.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g50g42kcal0.6g9.2g0.2g0.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 20g141kcal0.1g0g15.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2kcal0g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g719kcal17.2g80.2g36.2g6.2g
Valittu annoskoko160g360kcal8.6g40.1g18.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna80g180kcal4.3g20.1g9.1g1.6g
Arvot/100g100g225kcal5.4g25g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419