Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g13g39kcal2.5g0.2g3.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g13g20kcal2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g215kcal11.4g10.8g13.8g2.8g
Valittu annoskoko160g107kcal5.7g5.4g6.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna80g54kcal2.9g2.7g3.5g0.7g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419