Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g126g180kcal25.1g0g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g422kcal55.4g1.6g21.4g0.6g
Valittu annoskoko160g211kcal27.7g0.8g10.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna80g106kcal13.9g0.4g5.4g0.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893