Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 16g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 29g38kcal2.4g5.1g0.6g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)25g38kcal4g1g2g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 54g30kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g275kcal16.8g29.8g9.8g4.6g
Valittu annoskoko160g137kcal8.4g14.9g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna80g69kcal4.2g7.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964