Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g87kcal0g0g9.8g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 25g75kcal4.6g0.6g6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.3g44kcal0g0g5g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.1g24kcal0.9g0.2g2.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g1022kcal22.6g116.4g51.2g4.4g
Valittu annoskoko160g511kcal11.3g58.2g25.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna80g256kcal5.7g29.1g12.8g1.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424