Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu21g63kcal0.9g0.8g6.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)26g16kcal0.3g1.2g1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g31g75kcal5.6g0g5.6g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g45g149kcal5.4g29.6g1g2.7g
Valkoviini kuiva 13g8.6kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g691kcal25.4g66.2g33.6g6g
Valittu annoskoko160g346kcal12.7g33.1g16.8g3g
Annoskoko puolitettuna80g173kcal6.4g16.6g8.4g1.5g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.7g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979