Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Paprika keltainen 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g109kcal6.8g2.4g7.8g1g
Valittu annoskoko160g55kcal3.4g1.2g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna80g27kcal1.7g0.6g2g0.3g
Arvot/100g100g34kcal2.1g0.7g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532