Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g24g26kcal4.2g0.5g0.7g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.5g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g123kcal18.6g6.2g2.4g2.6g
Valittu annoskoko161g61kcal9.3g3.1g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna80g31kcal4.7g1.6g0.6g0.7g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616