Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 88g171kcal16.4g0g11.8g0g
Amerikansekoitus, Apetit26g7.3kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.2g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl18g60kcal0.3g0.5g6.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit22g28kcal0.7g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g563kcal37.8g4.2g44g1.4g
Valittu annoskoko161g281kcal18.9g2.1g22g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g141kcal9.5g1.1g11g0.4g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531