Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g50g72kcal2.6g14.4g0.3g0.6g
Maito, Kevyt68g31kcal2.2g3.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g381kcal22.8g36g15.8g1.4g
Valittu annoskoko161g191kcal11.4g18g7.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna80g95kcal5.7g9g4g0.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040