Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 37g46kcal7.7g0g1.6g0g
Naudan paahtopaisti37g41kcal7.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g199kcal32g4.6g5g2g
Valittu annoskoko161g99kcal16g2.3g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna80g50kcal8g1.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355