Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g47g26kcal4.2g2.3g0.1g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)22g24kcal0.6g3.5g0.8g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä18g11kcal0.1g2.7g0g0.2g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä18g11kcal0.1g2.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker8g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g365kcal17g65g4.2g1.2g
Valittu annoskoko161g183kcal8.5g32.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna80g91kcal4.3g16.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.2g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813