Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Arla Apetina 8% feta42g63kcal6.7g1.7g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g6.3g4.7kcal0.1g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1g9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus21g71kcal4.8g11.1g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g415kcal37.4g32.2g15.2g3.6g
Valittu annoskoko161g208kcal18.7g16.1g7.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g104kcal9.4g8.1g3.8g0.9g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087