Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 52g33kcal1.6g2.5g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7.8g31kcal2.3g0.1g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)52g182kcal6.7g36.3g1g1.7g
Paistijauheliha 10%36g62kcal7.3g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g651kcal37.6g78.2g20.4g3.6g
Valittu annoskoko161g326kcal18.8g39.1g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna80g163kcal9.4g19.6g5.1g0.9g
Arvot/100g100g203kcal11.7g24.3g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103