Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g6.2g20kcal3.1g1.9g0g0.3g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g23g79kcal3g14.8g0.7g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g358kcal28.8g37.6g9.8g3.4g
Valittu annoskoko160g179kcal14.4g18.8g4.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna80g90kcal7.2g9.4g2.5g0.9g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870