Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kurkku 19g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.8kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g220kcal3g11.4g17.4g5.2g
Valittu annoskoko161g110kcal1.5g5.7g8.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g55kcal0.8g2.9g4.4g1.3g
Arvot/100g100g68kcal0.9g3.5g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730