Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.5g0g
Kevytmaito (Valio)19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g67kcal5.2g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g393kcal25.4g7.2g28.6g4.2g
Valittu annoskoko161g197kcal12.7g3.6g14.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna81g98kcal6.4g1.8g7.2g1.1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690