Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)44g18kcal0.7g3.6g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g28g24kcal1.4g4.5g0.1g2.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g45g103kcal8.6g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g320kcal22.8g22.2g15.6g5.4g
Valittu annoskoko161g160kcal11.4g11.1g7.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna81g80kcal5.7g5.6g3.9g1.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791