Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%47g31kcal5.2g2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml4.7g1kcal0.4g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 34g23kcal0.3g5.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g624kcal21g58.2g33g1.6g
Valittu annoskoko161g312kcal10.5g29.1g16.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g156kcal5.3g14.6g8.3g0.4g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284