Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)400g552kcal30g21.2g40g0g
Ruisjauho Pirkka800g2440kcal77.6g488g16g120g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g6201kcal241g1020g122.6g247g
Valittu annoskoko1600g3101kcal120.5g510g61.3g123.5g
Annoskoko puolitettuna800g1550kcal60.3g255g30.7g61.8g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432