Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi832g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali291g62kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka83g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Soijakastike42g25kcal2.2g4g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 83g115kcal15.6g0g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3199g884kcal50.2g69.4g44.2g22.2g
Valittu annoskoko1600g442kcal25.1g34.7g22.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna800g221kcal12.6g17.4g11.1g5.6g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691