Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g641g1571kcal64.1g51.3g115.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl160g56kcal1.6g9.6g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)433g693kcal11.7g11.7g64.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr160g449kcal12.8g15.2g38.5g2.6g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix29g14kcal0.4g2.9g0.1g0g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5608kcal182.6g186g443g5.8g
Valittu annoskoko1600g2804kcal91.3g93g221.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna800g1402kcal45.7g46.5g110.8g1.5g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523