Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1267g532kcal124.2g19g1.3g0g
Sokeri 269g1093kcal0g269g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton63g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3277kcal248.8g578g2.6g0.2g
Valittu annoskoko1600g1639kcal124.4g289g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna800g819kcal62.2g144.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859