Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl194g254kcal25.2g1g16.7g0g
Sokeri 284g1154kcal0g284.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 273g936kcal27.8g190.9g3.3g9.5g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Voi 126g910kcal1.5g0.5g102g0g
Maito, Kevyt209g96kcal6.7g10g3.1g0g
Mustikka metsä- 502g221kcal2.5g32.1g3g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7187kcal128.8g1046.6g256.2g52.4g
Valittu annoskoko1600g3593kcal64.4g523.3g128.1g26.2g
Annoskoko puolitettuna800g1797kcal32.2g261.7g64.1g13.1g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149