Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g214g1896kcal0g0g214.4g0g
Kookosrasva 100 % 445g3949kcal3.6g0g444.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton206g660kcal47.6g21.6g42.9g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g247g544kcal11.4g121.2g1.7g99g
Manteli 165g1016kcal39.7g10.9g89.1g11.9g
Saksanpähkinä 58g393kcal8.5g1.9g37.6g9.2g
Hasselpähkinä 41g266kcal5.8g1.4g25.2g7.2g
Rusina 223g651kcal6.2g133.8g1.1g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g18748kcal245.6g581.6g1713.8g297.8g
Valittu annoskoko1600g9374kcal122.8g290.8g856.9g148.9g
Annoskoko puolitettuna800g4687kcal61.4g145.4g428.5g74.5g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201