Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g267g1200kcal20.5g181.3g42.7g9.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)133g840kcal0g0g93.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g533g1227kcal2.1g64g106.7g2.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g267g293kcal1.3g40g13.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)400g2044kcal18g228g136g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g11208kcal83.8g1026.6g784g80.6g
Valittu annoskoko1600g5604kcal41.9g513.3g392g40.3g
Annoskoko puolitettuna800g2802kcal21g256.7g196g20.2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496