Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 302g1034kcal30.7g211g3.6g10.6g
Tattarijauho, Myllynparas126g427kcal16.3g84.8g2.1g6.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 206g62kcal5.9g7.4g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g502g422kcal5.5g91.9g2g9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 198g1405kcal0.8g0g158.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 151g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 88g37kcal8.6g0.4g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g7.5g20kcal0.3g6g0.3g4.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7194kcal169.4g803.8g361g60.8g
Valittu annoskoko1600g3597kcal84.7g401.9g180.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna800g1798kcal42.4g201g90.3g15.2g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419