Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 782g2684kcal79.7g547.6g9.4g27.4g
Voi 142g1027kcal1.7g0.6g115.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.6g8.5g1g4g
Sokeri 120g489kcal0g120.2g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g8g0g
Hiiva 35g26kcal4.6g0.4g0.1g2.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 425g269kcal12.7g20.4g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g9300kcal220g1395.8g297g67.6g
Valittu annoskoko1600g4650kcal110g697.9g148.5g33.8g
Annoskoko puolitettuna800g2325kcal55g349g74.3g16.9g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403