Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 666g160kcal12.1g14.7g2g15.3g
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g466kcal31.6g0g36.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15g15kcal1.1g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g1322kcal92.8g38.6g77.8g34.8g
Valittu annoskoko1600g661kcal46.4g19.3g38.9g17.4g
Annoskoko puolitettuna800g331kcal23.2g9.7g19.5g8.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901