Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3313g204kcal34.5g13.2g0.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)157g1128kcal0.2g0.2g125.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114g2g5.7g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit251g53kcal8.3g4.8g0g6.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g251g464kcal55.1g5g25.1g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl251g852kcal5g7.5g87.7g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.7kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7144kcal292.2g296.4g525g26.2g
Valittu annoskoko1600g3572kcal146.1g148.2g262.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna800g1786kcal73.1g74.1g131.3g6.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245