Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen2950g915kcal11.8g188.8g5.9g44.3g
Luumu kivetön, kuivattu 1250g2544kcal52.5g470g10.6g107.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1000g3200kcal150g590g26g100g
Vehnäjauho puolikarkea 813g2788kcal82.8g568.8g9.8g28.4g
Ruokasooda 113g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400g2400kcal96g26.4g216g0g
Ruokosokeri1500g6114kcal0g1498.5g0g0g
Neilikka, annos 4g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g25g87kcal2.3g14.5g1.5g3.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Piimä AB Acidophilus Valio1000g530kcal32g45g25g0g
Rypsiöljy 900g7959kcal0g0g900g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53436kcal858.4g6883.6g2393.2g567g
Valittu annoskoko10000g26718kcal429.2g3441.8g1196.6g283.5g
Annoskoko puolitettuna5000g13359kcal214.6g1720.9g598.3g141.8g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082