Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2332g492kcal28g79.3g4.7g49g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1749g2904kcal332.4g0g174.9g0g
Sipuli (kuorittu)437g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g729g204kcal4.4g43.4g1.5g18.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g262kcal0g0g29.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1458g73kcal2.3g2.8g5.8g0.6g
Siirappi, tumma292g933kcal0.3g215.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2916g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10099kcal755.4g743.4g434.6g152.8g
Valittu annoskoko10000g5049kcal377.7g371.7g217.3g76.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2525kcal188.9g185.9g108.7g38.2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067