Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)900g2881kcal90g567.3g20.7g126.1g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.4g5.9g17.1g
Ohrajauho 41g135kcal3.4g26.6g0.8g3.1g
Siirappi, tumma90g288kcal0.1g66.6g0g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g11150kcal286.4g2003.8g189.8g292.6g
Valittu annoskoko1602g5575kcal143.2g1001.9g94.9g146.3g
Annoskoko puolitettuna801g2788kcal71.6g501g47.5g73.2g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154