Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu9g81kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g601g138kcal8.4g20.4g2.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g15g35kcal0.5g4g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl301g1022kcal6g9g105.2g0g
Katkarapu 541g370kcal78.1g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g3420kcal194g87.6g250g4.8g
Valittu annoskoko1602g1710kcal97g43.8g125g2.4g
Annoskoko puolitettuna801g855kcal48.5g21.9g62.5g1.2g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528