Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)126g468kcal17.7g69.5g10.1g13.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 72g293kcal0g72.1g0g0g
Voi 90g655kcal1.1g0.4g73.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 722g323kcal1.4g68g0.7g13g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g465kcal13.8g94.8g1.6g4.7g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)126g468kcal17.7g69.5g10.1g13.9g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Voi 181g1309kcal2.1g0.7g146.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g8640kcal132.4g848.6g505.8g91g
Valittu annoskoko1602g4320kcal66.2g424.3g252.9g45.5g
Annoskoko puolitettuna801g2160kcal33.1g212.2g126.5g22.8g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918