Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 70g373kcal0.2g0.2g42.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.1g49.1g0.8g2.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1052g479kcal31.5g50.5g15.8g0g
Emmental, punaleima 17%234g678kcal79.4g0g39.7g0g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 8.6g46kcal0g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.6g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 129g59kcal3.9g6.2g1.9g0g
Emmental, punaleima 17%29g83kcal9.8g0g4.9g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3206g3977kcal265.6g224.2g221g5.6g
Valittu annoskoko1603g1989kcal132.8g112.1g110.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna802g994kcal66.4g56.1g55.3g1.4g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382