Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 320g699kcal58.5g0g52.2g0g
Kieli naudan 320g642kcal53.4g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3206g4032kcal259.2g267.8g205g27.2g
Valittu annoskoko1603g2016kcal129.6g133.9g102.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna802g1008kcal64.8g67g51.3g6.8g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641