Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 67g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1962g354kcal11g49g7.8g13.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g84g135kcal7.6g26.1g0.3g0.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2803g981kcal28g182.2g14g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.4g0g0g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.1g0.2g2.3g
Timjami 5.6g16kcal0.5g1.5g0.4g2.1g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1682g4002kcal206.8g0g319.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2803g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 336g102kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g224g740kcal26.9g145.7g4.3g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13049kcal583.4g912.6g696.4g96.8g
Valittu annoskoko10000g6524kcal291.7g456.3g348.2g48.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3262kcal145.9g228.2g174.1g24.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876